ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Πλήρης προετοιμασία φακέλου υποψηφίου

  • Συνεργάζομαι στενά με τον υποψήφιο προκειμένου να αξιολογήσουμε το προφίλ του και να τον καθοδηγήσω να επιλέξει το καταλληλότερο πανεπιστήμιο, που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες του.
  • Αναλαμβάνω τη σύνταξη και συμπλήρωση των αιτήσεων.
  • Βοηθάω τον υποψήφιο να συντάξει το βιογραφικό του σημείωμα και το motivation letter, που πρέπει να αντιπροσωπεύουν τη μοναδικότητά του και να προάγουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προσόντα και τις κλίσεις του. Η εξειδικευμένη γνώση κι εμπειρία μου στη διαδικασία των αιτήσεων διασφαλίζουν ότι ο κάθε υποψήφιος θα έχει απόλυτη υποστήριξη σε αυτό το απαιτητικό ταξίδι.
  • Διαχειρίζομαι την αλληλογραφία κι επικοινωνία με τα πανεπιστήμια κι ενημερώνω άμεσα τον υποψήφιο για την πρόοδο των αιτήσεων.
  • Παρέχω συμβουλές νομικού περιεχομένου σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη διαμονή (συμβόλαια μίσθωσης καθώς και οικονομικά θέματα, όπως άνοιγμα λογαριασμού σε Ολλανδική Τράπεζα κλπ).

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ο χρόνος ή η δυνατότητα για κατ΄ ιδίαν συναντήσεις, παρέχουμε την δυνατότητα πλήρους προετοιμάσιας του φακέλου του υποψηφίου μέσω συνεδριών skype ή zoom με τον ίδιο ακριβώς αποτελεσματικό κι επαγγελματικό τρόπο, που μας χαρακτηρίζει. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τις καλύτερες ευκαιρίες σπουδών στα Ολλανδικά Πανεπιστήμια!  

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ