Μήνυμα προς τους γονείς

Ως σύμβουλος σπουδών, έχοντας στηρίξει την προσπάθεια πολλών νέων παιδιών να ξεκινήσουν την φοιτητική τους ζωή στην Ολλανδία αλλά και ως μητέρα ενός γιου, που σπούδασε στη Σκωτία και ζει και εργάζεται πλέον στην Ολλανδία, θέλω να μοιραστώ μαζί σας τα ακόλουθα:

Το σύστημα των Πανελληνίων στερεί συχνά από πολλά παιδιά τη δυνατότητα εισαγωγής στη σχολή της επιλογής τους. 

Οι σπουδές στην Ολλανδία είναι η βέλτιστη επιλογή πανεπιστημιακής εκπαίδευσης. Είτε πρόκειται για τον πρωταρχικό στόχο του παιδιού σας, είτε πρόκειται για μία επιλογή ασφαλείας μετά από ένα μη επιθυμητό αποτέλεσμα στις Πανελλήνιες. 

Είμαι δίπλα στο παιδί σας και σε εσάς καθ΄όλη τη διάρκεια της αγχωτικής διαδικασίας των αιτήσεων, παρέχοντάς σας συνεχή καθοδήγηση και υποστήριξη προκειμένου να διασφαλίσουμε την επιτυχή εισαγωγή στο πανεπιστήμιο της επιλογής σας.

Ασχολούμαι αποκλειστικά με τις σπουδές στην Ολλανδία κι έχοντας στενές σχέσεις με ντόπιους, είμαι σε θέση να σας δώσω αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη ζωή γενικότερα στις διάφορες πόλεις της Ολλανδίας αλλά και με τη συμπεριφορά και στάση ζωής των Ολλανδών, προκειμένου το παιδί σας να ενσωματωθεί ευκολότερα στην τοπική πανεπιστημιακή κοινότητα.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ